5 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 24.12 km/hÉ/ÉNY-i szél (aktuális)
2017. Március 26. Emánuel, Emánuéla, Larissza, Árpád

Menü
 


Tömegsport

Térkép
 
 

   Panoráma

Sport  -  2017. 03. 26. 08:51
Kovács Sarolta ötödik lett a kairói Világkupa-versenyen
A papírformának megfelelően, Kovács Sarolta szerepelt a legjobban a mieink közül a kairói öttusa világkupa női döntőjében. Világbajnok klasszisunk az éremszerzés reményében utazott Kairóba és egész napos kiegyensúlyozott teljesítményének köszönhetően majdnem sikerült is érmet szereznie. Rajta kívül Alakszejev Tamara is ott olt a döntőben, tizennyolcadik lett.
Sport  -  2017. 03. 25. 19:53
Nagy verésbe szaladt bele Vácott az Alba Fehérvár KC
Hatalmas pofonba szaladt bele az Alba Fehérvár KC a Vác otthonában. Deli Rita együttese korábban sosem látott rossz játékot mutatott be az ősszel, hazai pályán legyőzött rivális ellen. A Vác győzelme egy percig sem forgott veszélyben, végül tizenhárom góllal nyertek.
Vác – Alba Fehérvár 31-18 (14-8)
Sport  -  2017. 03. 24. 19:20 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
Küzdelmes meccsen maradt alul az Alba U15-ös csapata a KK Mladost Zemun ellen
Pénteken elkezdődtek az U16-os EYBL kosárlabdatorna székesfehérvári küzdelmei. A rangos eseményen összesen kilenc gárda fiataljai mérik össze tudásukat. Csütörtökön délután az Alba Fehérvár U15-ös együttese a KK Mladost Zemun ellen lépett pályára. A fehérvári fiatalok nagy küzdelemben szenvedtek 84-72-es vereséget.
Sport  -  2017. 03. 24. 13:16
"Csak a Fehérvár Enthronersben tudom elképzelni a pályafutásomat"
Vasárnap délután 3 órakor a Budapest Eagles ellen megkezdi szereplését a FEZEN Divízió I-es bajnokságban a Fehérvár Enthroners együttese. Az együttes irányítója, Erős Márk már minden idegszálával a hétvégi találkozóra összpontosít. A fiatal játékos a mérkőzés előtt beszélt múltjáról, álmairól és persze a vasárnapi összecsapásról is.
Sport  -  2017. 03. 23. 20:28
Hazai pályán kapott nagy pofont az Alba Fehérvár
Nagy meglepetést hozott az alapszakaszt már megnyerő Alba Fehérvár meccse a jóval hátrébb sorolt Pécs ellen. A hazaiak mintha nem lettek volna tökéletesen ráhangolva a mérkőzésre, amelyen végig a vendégek akarata érvényesült. Jobban dobtak, higgadtabbak voltak és kihasznlták az Alba minden hibáját. Így már a harmadik negyedben hússzal is vezettek, és ezúttal szó sem lehetett olyan fordításról, mint pár napja Körmenden. A Pécs megérdemelten nyert, a különbség sem túlzó a játék képe alapján.
Alba Fehérvár - PVSK 67-85
Sport  -  2017. 03. 23. 15:26
A Tóvárosi diákjai jutottak a II. korcsoportos Foci Diákolimpia megyei döntőjébe
Négy általános iskola csapata jutott be a II. korcsoportos Kispályás Labdarúgó Városi Diákolimpia csütörtöki döntőjébe. A kétszer 15 perces mérkőzéseket a Sóstói Stadionnal szemközti műfüves nagypályán játszották le. A négyes finálé élvezetes és izgalmas mérkőzéseket hozott, melyek végén a Tóvárosi Általános Iskola diákjai nyertek, így bejutottak a megyei döntőbe.
Sport  -  2017. 03. 23. 10:16
A bajnokság után az EBJL aranyérmét is elhódította az ifjúsági jégkorongcsapat
A magyar bajnoki cím után az Erste Bank Juniors League aranyérmét is elhódította az Ifjabb Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia ifjúsági csapata. Kiss Dávid együttese az UTE ellen 4-2-re győzni tudott, így makulátlan mérleggel zárta az egyik fél három győzelméig tartó párharcot. Az elmúlt szezon után tehát újra összejött a duplázás az akadémia növendékeinek.
Sport  -  2017. 03. 22. 15:20
A Vasvári győzött a IV. korcsoportos Városi Kosárlabda Diákolimpia döntőben
A IV. korcsoportos Kosárlabda Diákolimpia döntőjébe a Vasvári Pál Gimnázium és a Ciszterci Szent István Gimnázium csapata jutott be. Az Alba Regia Sportcsarnokban mindkét együttest népes szurkolótábor biztatta, helyenként a felnőtt meccseket idéző hangulatban és hangzavarban. Az eseményt Bogár Pál, az Alba Regia Építők hajdani nagyszerű játékosa, Európa-bajnok emlékének ajánlották.
Sport  -  2017. 03. 22. 09:20
Három érmet szereztek a fehérvári karatékák a berlini KWU Európa-bajnokságon
Huszonnégy ország közel hatszáz versenyzője vett részt a hétvégén, Berlinben a KWU Utánpótlás Európa-bajnokságon. A huszonöt fős magyar küldöttségben ott fehérvári is ott volt. A Fehérvár Karate Akadémia sportolói három éremmel térhettek haza Németországból.
Sport  -  2017. 03. 21. 17:07
Bemutatkozott az önállóvá vált Fehérvár AV 19 SC menedzsmentje
Bemutatkozott az új, önállóvá vált jégkorong klub a Fehérvár AV 19 SC menedzsmentje. Az elnöki teendőket Gál Péter Pál látja el. Szakmai alelnökként Fekti István, elnökségi tagként Palkovics Krisztián, menedzserként Szélig Viktor irányítja a klubot. „Gyönyörű örökséget veszünk át és viszünk tovább, amelyet Ocskay Gábor rakott le az elmúlt negyven évben” - hangsúlyozta Gál Péter Pál, majd hozzátette a cél az, hogy a stabil alapra új szintet építsenek a következő években.


Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

Bejelentkezés
Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


Repülés
   Webkamera

Aktuális hírek